Rólunk mondták

 

Ügyfeleink, akik megtiszteltek a véleményükkel:

 

 

nappali bútor„Én a legnagyobb érdemeteknek azt tartom, hogy bármit megálmodtunk, nem volt lehetetlen, nem kerestél kifogásokat, ellenérveket, hanem csakis a megoldást. Ami nagyon fontos még, hogy láttuk Rajtad, hogy szereted azt, amit csinálsz és emiatt bele tetted a bútorainkba a szívedet-lelkedet.”

Bárány Attila & Forrai Tímea, Budapest

 

 

 

gyerekszoba„Kedves Péter,
Van egy általánosan elfogadott tézis, miszerint, bármilyen szakemberrel csináltatunk valamit, az biztos, hogy a megbeszélt időpontra nem lesz kész, a színe, a formája sem lesz egészen olyan, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Egy dolog biztos, hogy ebből egyik állítás sem igaz Rád. Egyrészt mindig nagy gondot fordítasz az egyeztetésre, felhívod a megrendelő figyelmét arra, hogy az amit elképzelt a valóságban hogy fog kinézni. Remek ötletekkel alakítod a terveket és a végén nagyon igényes, szép és igazán funkcionális bútorok készülnek. Az a gyerekszoba bútor, amit lassan 8 éve csináltattunk, a mai napig is tökéletes állapotban van, a gyerekek használják, gyűrik és a legfontosabb, hogy szeretik. Utólag is köszönettel tartozunk érte!”

Üdv: Dr. Papp Csilla, Fót

 

 

 

hálószoba„Amikor az olimpia után lakásfelújításra vállalkoztunk fontos volt számomra, hogy megbízható és gyors szakembereket válasszak a közelgő edzőtáborok miatt. A tervezés során végül beépített bútorok mellett döntöttünk, amihez Hegedűs Pétert választottuk. A munka során nem kellett aggódnom sem a határidőt sem a minőséget illetően. Végül minden pontosan érkezett és jó hangulatú munka mellett lett beszerelve. A lakásunk így három év után is megdobogtatja a szívemet és jó visszagondolni, hogy nem okozott hatalmas felfordulást, hogy ez a kis csoda elkészüljön!”

Szabó Gabriella, Budapest
Olimpiai bajnok, Világ-, és Európa bajnok kajakozó

 


 

nappali bútor„Ha értékes és maradandó bútorzattal tervezi berendezni lakását, ahogy mi is tettük, jó szívvel ajánljuk Önnek Hegedűs Pétert. Ő azon fiatal alkotó mesterek közé tartozik, aki készséggel, odafigyeléssel, kreatív ötletekkel, szívvel, lélekkel, magas színvonalú minőséggel készítette el lakásunk bútorzatát:  beépített szekrényeket, könyvespolcokat, tv-állványt, térelválasztót, tálalót…..
Szépek, praktikusak, jól használhatók – vendégeink is elismeréssel csodálják meg őket.

Péter weboldalán Ön is meggyőződhet erről!  „A kreatív minőség a legjobb referenciája.” "

Andreas Kovacs & Timaffy Gyöngyvér, Budapest

 

 

üzletberendezés„Pétert az interneten találtam meg, sokak között az ő bemutatkozása győzött meg arról, hogy a kihívás az erőssége. Viszonylag gyorsan kellett nagyon szépet alkotni, egyedi látszó és nem látszó megoldásokkal. Volt itt minden: bútorlap, igazi fa, azzal rengeteg munka, többféle felületkezelés – hibátlanul és parádésan sikerült, mindenki a csodájára jár, mi is, nap mint nap.

Hogy mégis mi tetszett a legjobban? Végig csillogott a szeme az örömtől. Kétség nem fér hozzá: forgácsban született.”

 

Antal Miklós, HYDROLIGHT KFT.

 

 

harmonika ajtó"Péter munkáit mindenekelőtt a precizitás és harmónia jellemzi. Minden, amit készített nekünk - a legkisebb fürdőszobai szekrénykétől kezdve, a beltéri lépcsőkön át a kocsibeállóig - tökéletesen passzolt a környezethez, mind technikai jellemzőit, mind küllemét tekintve. Asztalos munkái teljességgel praktikusak és lakberendezési szempontból pedig művészi értékűek.

Mindenkinek tudjuk ajánlani, aki igényes a környezetére."

Dr. Szűcs Péter & Perge Edina, Szada

 

 

 

előszobabútor„Nagyon ritka manapság, hogy a magas minőség, a kiemelkedő megbízhatóság és az emberi tényezők egyaránt jelen vannak. Amikor a megrendelő azt érezheti, hogy a kiválasztott szakember képes azonosulni az egyedi ötletekkel, sőt inspirál és gondolkodásra késztet, mert így válik a közös munka alkotássá.  Így lesz a kialakított belsőépítészeti megoldás vagy egyedi bútor funkcionálisan és esztétikailag is az ingatlan dísze, amire mindig jó ránézni.

Péterrel és csapatával együttműködve végig ezt éreztük és tapasztaltuk. Köszönet érte”

Krisztián család, Veresegyház

 

 

 

üzletberendezés„Péterrel többször volt alkalmam dolgozni és mindig nagyon jól sikerült az együttműködés. Minden határidőt betartott, a bútorokat szépen és gondosan kivitelezte. Minden apró részletre odafigyel és ez nagyon fontos az ő szakmájában.

Amikor vele dolgozom megnyugtató érzés, hogy tudom, a kliens is elégedett lesz! :)”

Zeibig Anna belsőépítész, Budapest

 

 

 

„Több szempontból is szerencsés választásnak bizonyult, hogy a konyhabútor kivitelezését Hegedűs Péterre bíztam.
Tervrajz alapján a helyi adottságokat és személyes igényeket is maximálisan figyelembe véve rendkívül korrekt, precíz munkát végzett és adott át a megbeszélt határidőre.

Péter személyében becsületes, széles látókörű, az időközben felmerült technikai problémákat kreatívan megoldó művészt ismertem meg.” 

Mahdi Kousay csellóművész, Budapest

 

 

 

nappali bútor"Péter személyében egy nagyon kedves, precíz, megbízható, munkáját alázattal végző és a legkisebb részletre is maximálisan odafigyelő szakembert ismertem meg. Hozzáértése és problémamegoldó készsége is magas színvonalú.Nálunk szinte minden feladat rendhagyó tervezést és kivitelezést kívánt, de ezek a kihívások láthatóan motiválták.

Minőségi munkát ad ki a kezéből, ezért nyugodt szívvel ajánlom jövőbeli ügyfelek részére."

Hídvégi Dóra, Budapest

 

 

„Péter precíz, pontos! Hozzá fogható elhivatottságot és
precizitást még egyetlen mesteremberrel való
együttműködésünk során sem tapasztaltam! Mindenre van időtálló, minőségi, működő megoldása! Évek óta húzzuk-nyúzzuk-terheljük… Sehol egy kieső csavar vagy lógó fiók. Keze által készült bútorainkat több év után is jó érzéssel, megelégedettséggel, az eredeti minőségben használjuk.”

Gergye Brigitta, Veresegyház

 

„Amikor már azt hittem, hogy az álmom sosem válik valóra, akkor találtunk rá Péterre. Igaz nagyon sokáig kellett rá várni, de megérte. Ilyen szakemberekből kellene sokkal több, aki azt csinálja, amit a megrendelő kér, de ha az ember elbizonytalanodik, akkor van ötlete és tud tanácsot adni.

Péter mindig betartotta azt, amit ígért, csak pontos, precíz és igényes munkát adott ki a kezéből. Nem csak szakmailag, de emberileg is szuper volt Vele dolgozni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.” 

Szieber István, Szada

 

 

 

Ez ITT az Ön véleményének a helye!