Szolgáltatás

Mivel foglalkozunk?

 

Exkluzív belsőépítészeti famunkák (bútorok, lépcsők, stb) kivitelezése a fő profilunk, de ezen kívül szaunák (kül-, és beltéri), exkluzív kültéri fa-, és bambusz szerkezetek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

A lényeg, hogy ne "hétköznapi" dolgokat alkossunk, és ne "hétköznapi" módon.

Tegyen próbára minket!

 

Tervezés

Bármilyen stílusú és funkciójú bútorról is legyen szó, nagy bútortervezői tapasztalattal állok az Ön rendelkezésére. Amennyiben összetettebb enteriőr tervezésre van szüksége, tehetséges és kreatív belsőépítész, lakberendező partnereinkre bízhatja azt, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta.

A tervezés folyamata alapvetően két részből áll:

Tervvázlat:

Nálunk egy nagyon alapos, és minden részletre kiterjedő igényfelmérés előzi meg a tervezést. Természetesen szaktanácsadással, és skiccekkel segítem Önt, hogy minnél pontosabban meg tudja fogalmazni elvárásait.
Ügyfeleink számára ez a legizgalmasabb rész, hiszen részesei lehetnek az alkotó folyamatnak, miközben vágyaik és ötleteik mentén lassan formát ölt a feladat.
Így készül el a tervvázlat, és bár ez az "előmunka" sokszor hosszadalmasabb, mint maga a gyártástervezés, de a tökéletes végeredmény szempontjából elengedhetetlen.

Gyártásterv:

Ez a fázis már csak a megrendelt munkákra vonatkozik!

Ilyenkor pontosítjuk a legapróbb részleteket, és addig csiszolgatjuk a terveket, amíg csak szükséges, a 3D-s modelltervezésnek köszönhetően pedig mindezt meg is tudjuk jeleníteni Önnek. Kérdéses esetben mintadarabot készítünk, hogy Ön élőben láthassa a fa rajzolatát, a marás mintáját, stb.

 

Kivitelezés

Prémium minőségben készítjük el bútorait, nagyfokú szakmai alázattal, és a manufakturális gyártás minden előnyével.

Munkánk minőségét a modern FESTOOL gépparkunk teszi lehetővé.

A számítógépes gyártáselőkészítésnek köszönhetően még a legbonyolultabb bútordarabnál is minimális a helyszíni megmunkálás, így szinte steril körülmények között, gyorsan és pontosan zajlik a beszerelés.

Alapanyagok tekintetében csak minőségi bútorlapokból, I. osztályú faanyagokból, és minőségi bútorszerelvényekkel dolgozunk.

Más szakiparokat is érintő bútoroknál (víz, villany, gáz, multimédia) teljeskörű felügyeletet biztosítunk a kivitelezéskor, hogy elkerüljük Önnek a kellemetlen (és költséges!) meglepetéseket!

Hozott tervekből is dolgozunk, ezesetben a tervezővel egyeztetünk, ha a gyártáselőkészítés során valami kérdés merülne fel, de természetesen az Ön bevonásával.

 

  

Árak

A szaktanácsadás emailben és telefonon, illetve meglévő -kellően részletes- tervek esetén az ajánlat: ingyenes.

Felmérés és konzultáció 20.000 Ft

Tervezés igénybevétele esetén a tervvázlathoz és a részletes árajánlat elkészítéséhez szükséges a helyszíni szemlével egybekötött megbeszélés, mely során át tudjuk beszélni (és anyagmintákkal, illetve katalógusokkal szemléltetni) a feladat részleteit. Ennek jelképes díja egy bútorzat esetén -székhelyünk 20 km-es körzetében- 20.000 Ft, távolabbi helyszíneknél +300 Ft/km, illetve több bútorzat esetén egyedi megbeszélés alapján.

tványterv  30.000 Ft-tól

Igény esetén fotorealisztikus látványtervet is tudunk készíteni a PIPER 3D program segítségével. Ennek előnye, hogy a program ismeri a ma fellelhető összes bútorlap mintázatát, így valóságos képet tud adni a tervezett bútorról. Továbbá Ön nem csak néhány képet kap tőlünk, hanem szabadon bejárható teret, melyben kedve szerint bolyonghat!

(a feltüntetett ár egy normál méretű konyhára vonatkozik, egyszeri minimális módosítással)

Íme néhány terv:

látványterv_1látványterv_2látványterv_3látványterv_4

 egyedi konyhabútoregyedi konyhabútoregyedi konyhabútoregyedi konyhabútoregyedi konyhabútor

 

FONTOS!

Kényes témáról vagyok kénytelen írni, és mint ilyen helyzetben mindig, az egyenes beszéd lehet a megoldás:

NEM vagyunk árajánlatgyár!

Tisztelettel kérek ezért mindenkit, hogy megkeresésünk előtt vegye figyelembe:

- aki pusztán csak "kontroll" ajánlatot szeretne futó projektekhez, kérem keressen mást kíváncsisága kielégítéséhez! Ígérem, hogy fordított esetben én sem fogom feleslegesen dolgoztatni!

- nem tudunk az áruházláncok áraival versenybe szállni!
Szerencsére egyre többen tudják és értik ezt, mégis ki kell írnom, mert sokan támasztanak ilyen elvárást felénk.

- Tapasztalatunk szerint aki nincs tisztában azzal, hogy kivitelezés és kivitelezés közt mekkora különbség lehet -nem is beszélve a tervezés átgondoltságából fakadó különbségekről- ezért pusztán az ár alapján dönt, az bizonyos, hogy nem minket fog megbízni.

Fentiek tiszteletben tartásának nem csak mi fogunk örülni, hanem meglévő Ügyfeleink is, akikre így a maximális figyelmet tudjuk fordítani!